Skip to main content

Je kunt precies het leven krijgen wat je wilt kwestie van goed manifesteren. Ik ben zelf een keer in zo’n cursus getuind en ik woon nog steeds niet in een bungalow met een schaap in mijn tuin. Als ik kon toveren…ehhh manifesteren

Manifesteren als verdienmodel….. Leef je allermooiste leven! Dat willen we allemaal wel. Als we het hebben over positief in het leven staan, met daarbij kunnen delen, gunnen, hopen, complimenteren, initiatief nemen, samenwerken en ondersteunen. Dan sta ik vooraan de rij te zwaaien van enthousiasme! Maar van manifesteren krijg ik jeuk. Ik geloof wel heel erg in het elkaar helpen en elkaar dingen leren. En dan hoef je wat mij betreft niet overal een diploma voor te hebben, aan ervaring heb je soms al ontzettend veel. Ik kan jou bijvoorbeeld leren hoe je een eigen bedrijf begint en jij kunt mij misschien leren hoe ik efficiënter kan werken. 

Wat wordt er met manifesteren bedoeld? Het is niet alleen maar vaak genoeg “denken aan” hoe je graag zou willen dat je leven eruit ziet. Nee, je moet het tot in de diepste vezel van je lijf voelen. Je moet eigenlijk al leven alsof het allemaal al werkelijkheid is. Alsof je al 3 ton op je rekening hebt staan en nooit meer hoeft te werken. Zodra je wakker wordt en je ene oog opent, dan moet je meteen de juiste intentie zetten, bijvoorbeeld die van dat 2e huis in Saint Tropez….of zo. Het is niet zo dat ik van mening ben dat het niet bestaat of niet kan. Ik geloof dat er veel meer mogelijk is dan wij met onze blote ogen kunnen waarnemen.

Waar ik mij aan stoor is dat er zo gemakkelijk over wordt gedaan. Want, voelen dat je bijvoorbeeld financieel onafhankelijk bent is best lastig als op maandagochtend om 05:30 je wekker gaat, het regent en je wederom een 5 daagse werkweek voor de boeg hebt, je bankrekening bijna leeg is, er een zieke ouder is die hulp nodig heeft en 3 overactieve kinderen. De dagelijkse werkelijkheid voor heel veel mensen.

Nogmaals, bij mij is het glas lekker vol. Yeah! Maar ik sta ook met beide benen op de grond. Het leven is prachtig en vol kansen maar intens gelukkig, gezond, rijk, vol passie en volkomen geslaagd, dat is gewoon niet voor iedereen tegelijkertijd weggelegd. Het leven is ook lijden. Als je echt alles zou kunnen manifesteren, waarom zit dan niet iedereen met zijn of haar grote liefde op een grasveld in de schaduw van een Toscaanse cipres. (=boom). Het is de zoveelste hype en niet alleen ik, een vrouw van 50 maar verdrietiger nog, mijn zoon heeft er ook last van. 

Want ook de jeugd wordt bedolven onder filmpjes van leeftijdgenoten die miljonair zijn en 6 appartementen in Dubai hebben. En dat kan jij ook bereiken! Want als zij het kunnen, waarom jij dan niet? En daar zit je dan, in de trein, naar school vet onzeker te wezen. Je “denkt” je vanalles maar nog niks van de pracht en praal is in zicht. De wereld is niet maakbaar. Je hebt veel geld betaald voor een cursus met de hoop er beter van te worden. Het resultaat is echter  dat je nog meer aan jezelf gaat twijfelen en heel onzeker wordt. 

Laten we elkaar helpen, motiveren, tips geven en begeleiden. Dit gaat met vallen en opstaan.  Bij succes zijn spelen heel veel dingen een rol. Volharding en doorzettingsvermogen. Maar ook zeker Geluk! Charisma! Hard werken! Initiatief tonen! Juist niet alleen maar denken, maar gewoon ouderwets doen!

Als ik kon toveren…ehhh manifesteren

Dus let op wanneer je aan een dergelijk traject begint. Laat je niet verleiden door 3 mails per dag waarin je wordt aangespoord om nu echt mee te doen, want het is je laatste kans.

Leef het leven dat bij jou past en probeer daar dankbaar voor te zijn. Is er iets dat wringt? Probeer dat dan aan te pakken en doe het stap voor stap. Geniet van de kleine dingen in jouw leven. Het enige waarvan ik zeker weet dat het werkt is lachen en delen! Als je rijkelijk kan strooien met jouw liefde, aandacht dan krijg je dat zeker dubbel en dwars terug en het kost je niets. 

Liefs Danielle

Leave a Reply