Skip to main content

Een fantastisch B&B nabij Gent

Afgelopen week was ik bij een fantastisch B&B nabij Gent. Het was zo heerlijk dat ik er een Blog over schrijf want hier zouden meer mensen van moeten genieten! Het gaat om Lit de Clemot in het plaatsje Merelbeke.

De reis zou eigenlijk naar Lyon gaan maar vanwege stakingen etc. ging dat niet door. Vervolgens heb ik 2 dagen op Booking.com doorgebracht om iets vergelijkbaars te vinden. Ik raakte er bijna zat van en toen viel mijn oog op Lit de Clemot. Al denk ik eerder dat het andersom was want dit was zo’n goede match, het universum vond volgens mij dat ik hier heen moest gaan. Zo werkt dat..

Wat reisjes betreft ben ik een beetje verwend. Ik ga graag goed of anders liever niet. Ik ben erg gevoelig voor sfeer en omgeving, wil me graag op mijn gemak voelen. En als het ook nog eens helemaal in mij smaak is ingericht, dan ben ik volmaakt gelukkig. En dat was ik hier! Zo mooi en zo fijn!

Het betreft een accommodatie van meer dan 60m2 met een heerlijk bed, een bank met tv, een haard, een inloopdouche, koelkast. Maar wat het fantastisch maakte was de prive sauna en jacuzzi. Zo ruim en luxe en helemaal voor jezelf. Het geheel wordt omringd door een grote, prachtige tuin met daarbij een natuurzwembad. De inrichting is zo smaakvol, ik word daar heel erg blij van.

De gastvrouw Lynn is superlief en komt elke dag een over-the-top ontbijt brengen. Met allerlei luxe broodjes, beleg, sap, yoghurt en vers fruit. Je kunt er met gemak ook van lunchen. In het huisje staat ook een koffiemachine. Wij voelden ons heel erg welkom.

Voor het diner zou ik je zeker Sylvester restaurant in Scheldewindeke (die naam, zo zoet!) aanraden. Heerlijk eten en een gezellige gastheer, Sylvester!

Wij gaan zeker nog een keer terug. 3 nachten voelde als een week, zo heerlijk ontspannen. De stad Gent ligt op fietsafstand maar ook Antwerpen, Brugge en Brussel zijn nabij. Ook hartje winter is het hier volgens mij heel fijn want juist als het koud is buiten dan is een sauna en warme jacuzzi natuurlijk helemaal geweldig!

De website is volgens mij nog niet zo ingericht dat je daar kunt reserveren maar het staat ook op Booking.com.

Ik heb ook nog een tip voor een fantastisch hotel in het hart van Amsterdam. Hotel Estherea !

Het leukste hotel van Amsterdam

 

Leave a Reply

Ontdek meer van Joy 2 Woman

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder