Skip to main content

Waarom zou een feestje alleen leuk worden met cocktails vol alcohol? 

Hieronder ga je een recept vinden dat is gemaakt van 2 producten van Anima Mundi. De Happiness tonic en het Mangosteen Hibiscus poeder.  Beiden met vrolijke kruiden om een stemmingsverhogend drankje te maken! Maak sfeer met gezonde alternatieven! Met dit Happiness drankje!

SCHOONHEID & GELUKSDRANK

Dit Happiness drankje gemaakt met de Happiness tonic van Anima Mundi is heerlijk en gemakkelijk te gebruiken. De smaak is niet te intens-kruidig ​​zoals andere tincturen, en het belangrijkst, het werkt echt! 

Je kunt een sterke dosis nemen om jezelf echt op te beuren of het zacht houden en een klein beetje verwerken in een lekker drankje waarvan je het recept hier gaat vinden. Ik drink zelf bijna geen alcohol. Niet omdat ik er tegen ben of het niet lekker vind, maar ik kan er gewoon niet tegen. Daarom vind ik het leuk om een spannend alternatief te maken op een gewone cocktail. 

De kruiden in de formule zijn allemaal klinisch onderzocht om dopamine of serotonine te helpen reguleren of om chronische stress en angst uit het lichaam te krijgen.

Happiness DrankjeRecept Feestelijke Geluksdrank met kombuch:

  • Laat 2 theelepels mangosteenhibiscus poeder in 100 ml heet water trekken. Giet het door een zeefje als je dat nodig vindt.
  • Laat het afkoelen en meng daarna 30 ml hiervan door 250 ml kombucha. (Gember)kombucha kun je kant en klaar kopen, is een soort gezonde frisdrank!
  • Meng er 1 eetlepel Happiness tonic doorheen.
  • Eventueel een beetje citroenlimonade als je van zoet hout
  • Garneer met verse munt…mmmmmm!

Mangosteen HibiscusMangosteen Hibiscus Beauty Tonic is een heel hoog geconcentreerd natuurlijk Vitamine C poeder. Juist doordat het voeding is wordt het heel goed door het lichaam opgenomen. Heel makkelijk om door de kwark te roeren tezamen met een lepel Collageen Fruit Bliss.

Voor een mooie anti-aging werking!

*(Als u antidepressiva gebruikt, neem dan contact op met uw arts voordat u dit tonicum gebruikt. Het sint-janskruid kan werken met reguliere antidepressiva.)

– – –

Zoek je een lekker recept met pompoen? Klik dan hier! pannenkoeken met pompoen

Leave a Reply

Ontdek meer van Joy 2 Woman

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder